Nestala 20. aprila

Tužan kraj: Pronađeno tijelo Ružice za kojom se tragalo

  • 11.05.2019. 14:07

Nakon uviđaja kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo na mjestu gdje pronađeno tijelo ženske osobe u naselju Bojnik, utvrđeno je da se radi o Ružici Bičvić za kojom se tragalo od 20. aprila.

Prema riječima glasnogovornice Tužilaštva KS Azre Bavčić biće urađen vanjski pregled tijela, a po potrebi moguće je da se naloži i obdukcija.

Tijelo su jutros pronašli pripadnici Federalne uprave civilne zaštite. Potraga je jutros intenzivna, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe. 

Potraga je jutros intenzivirana, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe, a kasnije je utvrđeno da je riječ o ženi koja je nestala 20. aprila na Dobrinji.

U potrazi je danas učestvovalo 50 ljudi od čega petnaest pripadnika Federalne uprave civilne zaštite, deset pripadnika GSS-a Novi Grad Sarajevo, CZ Novi Grad Sarajevo i dvadeset pet članova porodice prijatelja i volontera koji su se priključili potrazi.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

  • 02:00 Noćni program

    Noćni program