Napadaču određen pritvor

Udario ga traktorom, pa izašao i tukao ga drvetom

  • Izvor: ATV
  • 19.10.2023. 08:12

Okružni sud u Doboju odredio je pritvor muškarcu čiji su inicijali Ć.M. (22) iz ovog grada zbog sumnje da je udario traktorom M.M., a potom ga pretukao drvetom i nogama, te na kraju ostavio da leži u šumi.

Prethodno je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, nakon ispitivanja osumnjičenog Ć.M., predložio da mu bude određen pritvor, a tereti ga da je bio saizvršilac pokušaja ubistva.

- Osumnjičenom se stavlja na teret da je 12. oktobra oko 19 sati, na području Dervente, nakon što je zajedno sa jednim maloljetnikom isjekao ogrevno drvo i prevozio ga traktorom, pokušao ubiti M.M., koji je stao ispred traktora u namjeri da ih zaustavi - navode iz Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Nestao dječak Matej, posljednji put viđen kako izlazi iz škole

Nestao dječak Matej, posljednji put viđen kako izlazi iz škole

Zadobio teške povrede

Dvadesetdvogodišnjak je, kako ga terete, na M.M. krenuo traktorom i udario ga prednjim dijelom te radne mašine.

- M.M. je tada pao na zemlju, a nakon toga je, kako se sumnja, Ć.M. sišao sa traktora i zajedno sa maloljetnikom nekoliko puta udario drvetom i nogama u glavu i tijelo M.M. - istakli su iz Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?