Нападачу одређен притвор

Ударио га трактором, па изашао и тукао га дрветом

  • Извор: АТВ
  • 19.10.2023. 08:12

Окружни суд у Добоју одредио је притвор мушкарцу чији су иницијали Ћ.М. (22) из овог града због сумње да је ударио трактором М.М., а потом га претукао дрветом и ногама, те на крају оставио да лежи у шуми.

Претходно је тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, након испитивања осумњиченог Ћ.М., предложио да му буде одређен притвор, а терети га да је био саизвршилац покушаја убиства.

- Осумњиченом се ставља на терет да је 12. октобра око 19 сати, на подручју Дервенте, након што је заједно са једним малољетником исјекао огревно дрво и превозио га трактором, покушао убити М.М., који је стао испред трактора у намјери да их заустави - наводе из Окружног јавног тужилаштва Добој.

Нестао дјечак Матеј, посљедњи пут виђен како излази из школе

Нестао дјечак Матеј, посљедњи пут виђен како излази из школе

Задобио тешке повреде

Двадесетдвогодишњак је, како га терете, на М.М. кренуо трактором и ударио га предњим дијелом те радне машине.

- М.М. је тада пао на земљу, а након тога је, како се сумња, Ћ.М. сишао са трактора и заједно са малољетником неколико пута ударио дрветом и ногама у главу и тијело М.М. - истакли су из Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска