PU Doboj

Uhapšeni Dobojlija i Teslićanin, pronađena droga

  • Izvor: ATV
  • 06.10.2023. 10:34

Dobojlija M.N. uhapšen je juče zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" i "Omogućavanje uživanja opojnih droga".

M.N. su uhapsili policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave na području ovog grada.

Policija je uočila lica M.N. i O.C. sa područja grada Doboja i prišla navedenim licima. Lice inicijala M.N. je odbacilo predmet nakog čega su oba lica počela da bježe, te su od strane policijskih službenika sustignuta i uhapšena.

Uhapšena dva vozača, vozili više od 180 km/h na auto-putu

Uhapšena dva vozača, vozili više od 180 km/h na auto-putu

- Pronađena je odbačena vrećica u kojoj se nalazilo 14 paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 21,9 grama i jedan paketić sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 0,8 grama- navodi se iz PU Doboj.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi lice inicijala M.N. kao i lica koja su zatečena u kući.

U Palama uhapšen muškarac, u citroenu pronađen ekstazi

U Palama uhapšen muškarac, u citroenu pronađen ekstazi

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto: ostaci bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ izvučeni u liniju, ukupne težine od 2,6 grama, otvoren paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 0,8 grama, dvije vage za precizno mjerenje i drugi predmeti koji služe za konzumiranje opojne droge.

Lice inicijala M.N. je uz Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a lice inicijala O.C. je sankcionisano zbog počinjenog prekršaja Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija".

Isti dan policijski službenici Policijske stanice Teslić su kontrolisali putnički automobil kojim je upravljao Teslićanin inicijala D.P.

- Kod njega je pronađeno i oduzeto šest paketića sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 26,4 grama i jedan paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 5,7 grama - navodi se u saopštenju.

Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: