ПУ Добој

Ухапшени Добојлија и Теслићанин, пронађена дрога

  • Извор: АТВ
  • 06.10.2023. 10:34

Добојлија М.Н. ухапшен је јуче због постојања основа сумње да је извршило кривична дјела "Неовлаштена производња и промет опојних дрога" и "Омогућавање уживања опојних дрога".

М.Н. су ухапсили полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе на подручју овог града.

Полиција је уочила лица М.Н. и О.Ц. са подручја града Добоја и пришла наведеним лицима. Лице иницијала М.Н. је одбацило предмет наког чега су оба лица почела да бјеже, те су од стране полицијских службеника сустигнута и ухапшена.

Ухапшена два возача, возили више од 180 km/h на ауто-путу

Ухапшена два возача, возили више од 180 km/h на ауто-путу

- Пронађена је одбачена врећица у којој се налазило 14 пакетића са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ укупне тежине од 21,9 грама и један пакетић са садржајем биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуана“ укупне тежине од 0,8 грама- наводи се из ПУ Добој.

На основу наредбе Основног суда у Добоју извршен је претрес породичне куће и других просторија које користи лице иницијала М.Н. као и лица која су затечена у кући.

У Палама ухапшен мушкарац, у цитроену пронађен екстази

У Палама ухапшен мушкарац, у цитроену пронађен екстази

Том приликом је пронађено и одузето: остаци бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ извучени у линију, укупне тежине од 2,6 грама, отворен пакетић са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ укупне тежине од 0,8 грама, двије ваге за прецизно мјерење и други предмети који служе за конзумирање опојне дроге.

Лице иницијала М.Н. је уз Извјештај о извршеним кривичним дјелима предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој, а лице иницијала О.Ц. је санкционисано због почињеног прекршаја Ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција".

Исти дан полицијски службеници Полицијске станице Теслић су контролисали путнички аутомобил којим је управљао Теслићанин иницијала Д.П.

- Код њега је пронађено и одузето шест пакетића са садржајем биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуана“ укупне тежине од 26,4 грама и један пакетић са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ укупне тежине од 5,7 грама - наводи се у саопштењу.

Против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!