PU Gradiška

Uhapšeno lice osumnjičeno za proizvodnju i promet droge

  • 08.08.2019. 12:30

Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su lice čiji su inicijali I.K. iz ovog grada kod kojeg je pronađeno 11 komada biljne materije koja podsjeća na indijsku konoplju.

Policijski službenici su, na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, pretresli prostorije koje koristi ovo lice i pronašli još i suvu biljnu materiju koja podsjeća na marihuanu, kao i digitalnu vagu, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška. 

Pronađeni predmeti će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. 

Lice I.K. je uhapšeno u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka u okviru akcije "Plantaža 2019", preduzimajući mjere na suzbijanju proizvodnje i prodaje droge. 

O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da se podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge. 

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.