Kruševac

Umrla Ivana nakon 23 dana borbe, krvnik Zoran je upucao u glavu

  • Izvor: Telegraf
  • 05.12.2023. 09:06

Ivana K. (44) umrla je jutros u Kliničkom centru u Nišu nakon 23 dana borbe za život, saznaje "Telegraf.rs".

Podsjetimo, Zoran R. (54) iz Kruševca je u ponedjeljak, 13. novembra, najprije ranio Ivanu K. (44), koja mu je bila prijateljica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo. On je prešao više od 80 kilometara, a njegova vožnja po kruševačkim naseljima i selima trajala je oko dva sata.

Zoran pucao ljubavnici u glavu, pa ubio ženu -

Zoran pucao ljubavnici u glavu, pa ubio ženu - "Tata, sredio sam ih obje, sada ću i sebe"

Zoran je krenuo iz naselja Rasadnik u Kruševcu. Noć je proveo u Ivaninom stanu. Rano ujutru su se posvađali, a onda je Ivana krenula na posao. Međutim, Zoran je izašao za njom i uperio pištolj u nju na oko 200 metara od zgrade. Iako ga je molila da se smiri, Zoran je Ivani pucao u glavu i teško je ranio. Potom se hladnokrvno okrenuo i otišao, ostavivši je u lokvi krvi, misleći da ju je ubio.

Sjeo je u automobil i uputio se ka kući u selu u kom je bila njegova supruga. I dalje nije poznato da li je po suprugu otišao u selo Stragari ili ju je sreo na putu između sela Kukljin i Jasika. Ono što se zna je da ju je ubio upravo na tom putu i njeno tijelo ostavio u jarku u blizini kamenoloma, pored puta oko kog se ne nalazi ništa osim šume.

Žena ležala na ulici: Ovo je Zoran koji je ubio suprugu, pa sebi presudio

Žena ležala na ulici: Ovo je Zoran koji je ubio suprugu, pa sebi presudio

Vratio se u vozilo i pozvao oca da se nađu. Isprva mu nije rekao šta je uradio. Našli su se na njivi u blizini sela Velika Drenova. Zoran je dao ocu potvrde o tome kome šta duguje. Njegov otac je potom traktorom krenuo ka Milutovcu, dok ga je Zoran pratio automobilom. Čovek se u jedno momentu okrenuo i video da je Zoran zaustavio automobil i da telefonira. Odmahnuo mu je rukom da nastavi dalje.

Nedugo potom, Zoranovom ocu je zazvonio telefon. Zvao ga je sin.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - bile su riječi koje je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Еvo šta je rekao Zoran Marjanović po izlasku iz zatvora

Еvo šta je rekao Zoran Marjanović po izlasku iz zatvora

Zoran je u tom momentu bio u automobilu između sela Milutovac i Stragari. Njegov otac je u daljini začuo pucanj. Dok se okrenuo i vratio, Zoran je sebi već oduzeo život.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.