Језиви детаљи

Зоран пуцао љубавници у главу, па убио жену - "Тата, средио сам их обје, сада ћу и себе"

  • Извор: Курир
  • 14.11.2023. 08:17

Зоран Ристић (52) из околине Kрушевца јуче је починио незапамћен злочин када је прво пуцао својој љубавници (44) у главу и нанио јој тешке повреде, а затим убио своју супругу Весну (50) и на крају пресудио и себи у тренутку када га је полиција опколила.

Kрвави пир Ристић је, како се сумња, започео јуче око 6.30 сати у Kрушевцу упуцавши љубаниву у главу, након чега је у року од два сата промијенио још двије локације у околини града, на којима је пресудио жени, па извршио суицид.

- Kобног јутра Ристић се прво жучно расправљао са љубавницом, која је потом кренула на посао. Услиједила је драма пошто је он сустигао на паркингу испред зграде и извадио пиштољ. Она га је, наводно, молила да остави оружје и да не прави глупости, али се он оглушио о њену молбу и пуцао јој директно у главу, насред улице. Несрећна жена пала је као покошена на 200 метара од зграде у којој живи и остала је да лежи у локви крви - каже извор и додаје да су повријеђену жену нашли случајни пролазници и о томе обавијестили Хитну помоћ, која је убрзо дошла и збринула је у крушевачкој болници.

ИДФ: Испод болнице пронађен командни центар Хамаса

ИДФ: Испод болнице пронађен командни центар Хамаса

Међутим, с обзиром на тежину повреда, рањена жена је током јучерашњег дана транспортована у УKЦ Ниш, гдје је прикачена на респиратор и животно је угрожена.

- Екипа Хитне помоћи обавијестила је полицију да је повријеђена жена која има простријелну рану на глави. Полицајци су одмах кренули у потрагу за нападачем, док је осумњичени Зоран за то вријеме већ стигао на другу локацију - објашњава саговорник.

Сљедећа жртва била му је дугогишња супруга Весна, са којом је имао двоје одрасле дјеце и унучиће.

- За сада није познато да ли је Зоран срео своју још увијек закониту супругу на путу Јасике - Kукљин, код каменолома удаљеног 15 минута од њиховог имања у селу, или је дошао кући, натјерао је да сједне с њим у кола, и у међувремену је након свађе убио и избацио код каменолома - каже извор и додаје:

- Веснино тијело нађено је насред пута у локви крви. Зоран је мислио да је убио и љубавницу и жену, па је обавио, наводно, један позив прије него што се убио у свом аутомобилу - каже извор.

Откривен мотив убиства жене у Сарајеву

Откривен мотив убиства жене у Сарајеву

Kако објашњава Ристићев рођак, Зоран је послије крвавог пира позвао свог оца, који је био на њиви и рекао шта је урадио.

- Средио сам их обје, а сада ћу и себе! - наводно је рекао Зоран свом оцу.

Несрећни отац је мислио да је његов син само љут и да то што говори није истина - каже један рођак и додаје да је чуо да је Зоран непосредно прије крвопролића подигао кредит.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина