Jezivi detalji

Zoran pucao ljubavnici u glavu, pa ubio ženu - "Tata, sredio sam ih obje, sada ću i sebe"

  • Izvor: Kurir
  • 14.11.2023. 08:17

Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca juče je počinio nezapamćen zločin kada je prvo pucao svojoj ljubavnici (44) u glavu i nanio joj teške povrede, a zatim ubio svoju suprugu Vesnu (50) i na kraju presudio i sebi u trenutku kada ga je policija opkolila.

Krvavi pir Ristić je, kako se sumnja, započeo juče oko 6.30 sati u Kruševcu upucavši ljubanivu u glavu, nakon čega je u roku od dva sata promijenio još dvije lokacije u okolini grada, na kojima je presudio ženi, pa izvršio suicid.

- Kobnog jutra Ristić se prvo žučno raspravljao sa ljubavnicom, koja je potom krenula na posao. Uslijedila je drama pošto je on sustigao na parkingu ispred zgrade i izvadio pištolj. Ona ga je, navodno, molila da ostavi oružje i da ne pravi gluposti, ali se on oglušio o njenu molbu i pucao joj direktno u glavu, nasred ulice. Nesrećna žena pala je kao pokošena na 200 metara od zgrade u kojoj živi i ostala je da leži u lokvi krvi - kaže izvor i dodaje da su povrijeđenu ženu našli slučajni prolaznici i o tome obavijestili Hitnu pomoć, koja je ubrzo došla i zbrinula je u kruševačkoj bolnici.

IDF: Ispod bolnice pronađen komandni centar Hamasa

IDF: Ispod bolnice pronađen komandni centar Hamasa

Međutim, s obzirom na težinu povreda, ranjena žena je tokom jučerašnjeg dana transportovana u UKC Niš, gdje je prikačena na respirator i životno je ugrožena.

- Еkipa Hitne pomoći obavijestila je policiju da je povrijeđena žena koja ima prostrijelnu ranu na glavi. Policajci su odmah krenuli u potragu za napadačem, dok je osumnjičeni Zoran za to vrijeme već stigao na drugu lokaciju - objašnjava sagovornik.

Sljedeća žrtva bila mu je dugogišnja supruga Vesna, sa kojom je imao dvoje odrasle djece i unučiće.

- Za sada nije poznato da li je Zoran sreo svoju još uvijek zakonitu suprugu na putu Jasike - Kukljin, kod kamenoloma udaljenog 15 minuta od njihovog imanja u selu, ili je došao kući, natjerao je da sjedne s njim u kola, i u međuvremenu je nakon svađe ubio i izbacio kod kamenoloma - kaže izvor i dodaje:

- Vesnino tijelo nađeno je nasred puta u lokvi krvi. Zoran je mislio da je ubio i ljubavnicu i ženu, pa je obavio, navodno, jedan poziv prije nego što se ubio u svom automobilu - kaže izvor.

Otkriven motiv ubistva žene u Sarajevu

Otkriven motiv ubistva žene u Sarajevu

Kako objašnjava Ristićev rođak, Zoran je poslije krvavog pira pozvao svog oca, koji je bio na njivi i rekao šta je uradio.

- Sredio sam ih obje, a sada ću i sebe! - navodno je rekao Zoran svom ocu.

Nesrećni otac je mislio da je njegov sin samo ljut i da to što govori nije istina - kaže jedan rođak i dodaje da je čuo da je Zoran neposredno prije krvoprolića podigao kredit.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Dokumentarni program (R)

    'Dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.