Požari

Vatra zahvatila plinsku bocu, vatrogasci spriječili eksploziju

Dva objekta, vlasništvo S.O. i A.P. nagorjela su u požarima koji su juče izbili u Derventi. Srećom u požarima nije bilo povrijeđenih, a na objektima je pričinjena materijalna šteta.

Prvi požar izbio je oko 7.40 časova u unutrašnjosti objekta S.O. u mjesnoj zajednici Žeravac.

”Prilikom pretraživanja objekta pronađena je plinska boca koju je zahvatila vatra, ali zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca spasilaca ista je  uklonjena iz zone požara i tako spriječena eksplozija”, saopštili su derventski vatrogasci.

Dodaju da je oko 17.25 časova došlo i do požara krovne konstrukcije u ulici Ive Andrića vlasništvo A. P.

”Zahvaljujući blagovremenoj dojavi, brzoj i efikasnoj reakciji pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice grada Derventa požar je brzo ugašen. U požaru nije bilo povrijeđenih, pričinjena je manja materijalna šteta”, saopštili su vatrogasci.


U PU Doboj dodaju da im je prijavljen i treći požar, koji se dogodio na objektu vlasništvo R.B. u Doboju.

”Požari su lokalizovani od strane pripadnika nadležnih teritorijalno vatrogasno-spasilačkih jedinica Derventa i Doboj. Uviđaje su izvršili policijski službenici Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, saopštio je PU Doboj.


Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.