Sokolac

Zaplijenjeno više od 17 kubika šume

  • Izvor: ATV
  • 24.11.2023. 09:19

Policija u Sokocu zaplijenila je, u okviru akcije "Šuma 2023", više od 17 kubnih metara šume, odnosno drvnih sortimenata za koje nije postojala odgovarajuća dokumentacija.

Naime, prilikom kontrole postrojenja za primarnu preradu drvnih sortimenta u Sokocu, u vlasništvu M.G, pronađeno je 26 trupaca ukupne mase 10,51 metara kubnih, bez prateće dokumnetacije.

Takođe, u mjestu Podrimanija pronašli si i kamion u vlasništvu M.G. na koji je bilo natovarenoo 27 trupaca jele i smrče, ukupne mase 6,75 kubika, bez dokumentacije. 

"Drvni sortimenti oduzeti su od lica i predati ŠG Romanija Sokolac. O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela Šumska krađa", saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv M.G. i M.G. tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Čudan običaj: U ovoj zajednici muškarac gostu ustupa svoju ženu

Čudan običaj: U ovoj zajednici muškarac gostu ustupa svoju ženu


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.