Соколац

Заплијењено више од 17 кубика шуме

  • Извор: АТВ
  • 24.11.2023. 09:19

Полиција у Сокоцу заплијенила је, у оквиру акције "Шума 2023", више од 17 кубних метара шуме, односно дрвних сортимената за које није постојала одговарајућа документација.

Наиме, приликом контроле постројења за примарну прераду дрвних сортимента у Сокоцу, у власништву М.Г, пронађено је 26 трупаца укупне масе 10,51 метара кубних, без пратеће докумнетације.

Такође, у мјесту Подриманија пронашли си и камион у власништву М.Г. на који је било натовареноо 27 трупаца јеле и смрче, укупне масе 6,75 кубика, без документације. 

"Дрвни сортименти одузети су од лица и предати ШГ Романија Соколац. О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва и у току је рад на документовању кривичног дјела Шумска крађа", саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Након документовања предмета против М.Г. и М.Г. тужилаштву ће бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.


Чудан обичај: У овој заједници мушкарац госту уступа своју жену

Чудан обичај: У овој заједници мушкарац госту уступа своју жену


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм