Salzburg

Zatvorenik iz BiH zapalio ćeliju u Austriji

  • Izvor: Crna-hronika.info
  • 07.02.2024. 09:45

Alarmi za požar oglasili su se sinoć u pritvornom centru u Salzburgu nakon što je zatvorenik iz BiH (30) zapalio ćeliju, što je izazvalo vanrednu situaciju u ovoj zatvorskoj ustanovi.

Kako prenose austrijski mediji, zatvorski čuvari su sinoć oko 22 sata primijetili dim iz jedne od ćelija koji se počeo širiti hodnicima pritvornog centra.

Odmah su ušli u ćeliju i vid‌jeli da je zatvorenik iz BiH zapalio dva dušeka. Navodno, zapalio ih je šibicama koje je prokrijumčario u ćeliju.

Riješite se stresa u trenutku

Riješite se stresa u trenutku

Čuvari su alarmirali sve, ali su do dolaska vatrogasaca i hitne uspjeli da ugase požar. Vatrogasci su samo dodatno obezbijedili da ne bi došlo do ponovnog razbuktavanja požara.

Zatvorenik iz BiH je bio lakše povrijeđen, zbog čega je prebačen u Univerzitetsku bolnicu u Salzburgu. Nakon ukazane prve pomoći, vraćen je u ćeliju negd‌je oko ponoći.

Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene

Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene

Kako prenose austrijski mediji, on će vjerovatno biti dodatno kažnjen zbog ovog incidenta.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.