Trener Košarkaškog kluba Igokea

Bajić više nije selektor Sjeverne Makedonije

  • Izvor: ATV
  • 18.07.2022. 15:48

Dragan Bajić, trener Košarkaškog kluba Igokea m:tel, više nije selektor reprezentacije Sjeverne Makedonije, saopšteno je iz KS Makedonija.

Košarkaški savez Severne Makedonije obavjestio je javnost da je saradnja sa Bajićem prekinuta zbog zdravstvenih problema koje ima ovaj košarkaški stručnjak.

"Iz opravdanih razloga, odnosno zdravstvenih problema sa kojima se suočavao u proteklom periodu, Dragan Bajić više ne može u potpunosti da odgovori obavezama koje nosi rad u seniorskoj reprezentaciji. Uzimajući u obzir potrebu da muška selekcija ima stratega koji će svakodnevno biti posvećen i u toku sa svim poslovima vezanim za reprezentaciju, kao i daljinu i profesionalne klupske obaveze aktuelnog trenera, obje strane su se sporazumno i pošteno dogovorile o raskidu saradnje. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Bajiću, kao i njegovim kolegama, Admiru Prašoviću i Aleksandru Kukriću, na dosadašnjem radu sa našom najboljom selekcijom", navodi se u saopštenju KS Makedonije.

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program