NBA

Bogdanović upisao 10 trojki i 40 poena, Jokiću pobjeda u velikoj drami

  • Izvor: Telegraf
  • 12.12.2023. 07:16

Malo je reći da Srbi nisu spavali, već su čekali duel Atlanta Hoksa i Denver Nagetsa u NBA ligi, duel Bogdana Bogdanovića i Nikole Jokića, koji nimalo nije razočarao. Centru iz Srbije se piše pobjeda od 129:122, ali, bek šuter je praktično zapalio čitavu ligu i postigao je 40 poena!

Kakav duel, kakav meč! Utakmica je obilovala preokretima, poprilično raspucano su obje ekipe ušle u meč, a poeni su se ređali kao na traci kako kod jednih, tako i kod drugih, prenosi Telegraf.

Već poslije prvih 12 minuta, Atlanta je imala prednost od osam poena, postigli su Hoksi čak 36 poena, primili 28, ali su onda u drugoj dionici obrnuli uloge, tu su gosti iz Atalante postigli "samo" 26 poena, nasuprot 37 Denvera.

Jasno je bilo već u tim momentima šta će se sve desiti, ali, pravi spektakl je tek uslijedio.

Novi detalji ubistva Jasmine iz BiH: Bojala se bivšeg partnera

Novi detalji ubistva Jasmine iz BiH: Bojala se bivšeg partnera

Nikola Jokić je u prethodno vrijeme dosta kuburio sa šutem iz igre, ali, sada mu je i to išlo. Međutim, nije išlo kao Bogdana Bogdanovića, koji je imao utakmicu karijere u NBA ligi! Srpski bek je utakmicu protiv Denvera završio sa nevjerovatnih 40 poena, uz odličan šut iz igre, jer je postigao 10 trojki iz 15 pokušaja, što je nevjerovatno!

Međutim, čak ni takva igra Bogdanovića, takva šuterska klinika nije bila dovoljna da se dođe do pobjede, jer je Denver mogao da se osloni na Nikolu Jokića koji je imao odlično šutersko veče - 9/13 iz igre, što je bilo dovoljno za 25 poena, a uz to je imao i po osam skokova i asistencija, dok je najbolji bio Džamal Marej sa 29 datih koševa. Oni su imali i značajan dodatak u vidu Džulijana Strotera, koji je postigao 22 koša.

Dodik: Nekorektno od lidera bošnjačkih stranaka da ne dođu na sastanak!

Dodik: Nekorektno od lidera bošnjačkih stranaka da ne dođu na sastanak!

Reklo bi se da je ključni momenat ovog meča viđen u trećoj dionici. Ovdje je Denver napravio razliku od čak 14 poena, što je bilo dovoljno.

Istina, zapalio se Bogdan u posljednjih 12 minuta, ali, nije mogao sam da iznese ovaj meč protiv aktuelnog šampiona NBA ligi.

Ovo je bila 15. pobjeda Denvera u dosadašnjem toku sezone, dok je Atlanta na skoru od devet pobjeda i 13 poraza.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina