НБА

Богдановић уписао 10 тројки и 40 поена, Јокићу побједа у великој драми

  • Извор: Телеграф
  • 12.12.2023. 07:16

Мало је рећи да Срби нису спавали, већ су чекали дуел Атланта Хокса и Денвер Нагетса у НБА лиги, дуел Богдана Богдановића и Николе Јокића, који нимало није разочарао. Центру из Србије се пише побједа од 129:122, али, бек шутер је практично запалио читаву лигу и постигао је 40 поена!

Какав дуел, какав меч! Утакмица је обиловала преокретима, поприлично распуцано су обје екипе ушле у меч, а поени су се ређали као на траци како код једних, тако и код других, преноси Телеграф.

Већ послије првих 12 минута, Атланта је имала предност од осам поена, постигли су Хокси чак 36 поена, примили 28, али су онда у другој дионици обрнули улоге, ту су гости из Аталанте постигли "само" 26 поена, насупрот 37 Денвера.

Јасно је било већ у тим моментима шта ће се све десити, али, прави спектакл је тек услиједио.

Нови детаљи убиства Јасмине из БиХ: Бојала се бившег партнера

Нови детаљи убиства Јасмине из БиХ: Бојала се бившег партнера

Никола Јокић је у претходно вријеме доста кубурио са шутем из игре, али, сада му је и то ишло. Међутим, није ишло као Богдана Богдановића, који је имао утакмицу каријере у НБА лиги! Српски бек је утакмицу против Денвера завршио са невјероватних 40 поена, уз одличан шут из игре, јер је постигао 10 тројки из 15 покушаја, што је невјероватно!

Међутим, чак ни таква игра Богдановића, таква шутерска клиника није била довољна да се дође до побједе, јер је Денвер могао да се ослони на Николу Јокића који је имао одлично шутерско вече - 9/13 из игре, што је било довољно за 25 поена, а уз то је имао и по осам скокова и асистенција, док је најбољи био Џамал Мареј са 29 датих кошева. Они су имали и значајан додатак у виду Џулијана Стротера, који је постигао 22 коша.

Додик: Некоректно од лидера бошњачких странака да не дођу на састанак!

Додик: Некоректно од лидера бошњачких странака да не дођу на састанак!

Рекло би се да је кључни моменат овог меча виђен у трећој дионици. Овдје је Денвер направио разлику од чак 14 поена, што је било довољно.

Истина, запалио се Богдан у посљедњих 12 минута, али, није могао сам да изнесе овај меч против актуелног шампиона НБА лиги.

Ово је била 15. побједа Денвера у досадашњем току сезоне, док је Атланта на скору од девет побједа и 13 пораза.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.