Liga šampiona

Igokea na teškom gostovanju Mursiji

  • Izvor: ATV
  • 31.10.2023. 19:28

Utakmica protiv Mursije veliki je izazov za tim Vladimira Jovanovića koji je riješen da pruži najbolju partiju ove sezone.

Igra iz posljednje četvrtine u nedjelju je sjajan putokaz, a tada se najviše istakao Marko Jošilo koji je svojom energijom i poenima pokrenuo cijelu ekipu.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je sigurno najveći favorit u našoj grupi. Mursija je pretrpjela poraz na startu pa će sutra sigurno biti motivisana da na domaćem terenu ostvari što bolji utisak", rekao je Jošilo.

Mursija je ekipa koja u svom rosteru između ostalih ima i bivše igrače Crvene zvezde i Partizana Dilana Еnisa i Rodinsa Kuruca.

U prvom kolu doživjeli su poraz od Tortone pa će sutra pred svojim navijačima pokušati da upišu i prvi trijumf. Ipak, Jošilo smatra da on i njegovi saigrači mogu do iznenađenja.

"Oni definitivno jesu kvalitetan roster, ali mislim da, ukoliko budemo odigrali najbolje što možemo i ako budemo odgovorili na sve njihove kvalitete možemo da iznenadimo. Vjerujem u svoje saigrače, svoj tim i mislim da smo dovoljno motivisani da probamo da napravimo jedno veliko iznenađenje", izjavio je Jošilo.

Utakmica je na programu sutra od 18 časova i 30 minuta.

Odmah po završetku ovog duela Igosi se okreću pripremi za mečeve protiv FMP-a i Partizana u ABA ligi. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: