ABA liga

Igokea spremna za Studentski centar

  • Izvor: ATV
  • 13.10.2023. 13:59

Košarkaši Igokee sutra dočekuju Studentski centar u utakmici trećeg kola ABA lige.

Aleksandrovčane očekuje težak posao u duelu sa crnogorskim timom koji je osvajanjem Superkupa regionalnog takmičenja pokazao da se nalazi u sjajnoj formi. 

"Očekuje nas utakmica protiv veoma kvalitetne ekipe, ekipe koja je u možda i najboljoj takmičarskoj formi od svih ekipa u ABA ligi. Odigrali su fenomenalno Superkup, imaju dvije pobjede na startu. Dugo su na okupu, sa trenerom, vidi se njegov rad. Pismeni su košarkaški, i u odbrani i u napadu. Uradili su pametnu doselekciju, igraju timsku košarku. Biće ovo zahtjevna utakmica za nas, moramo da imamo dobru koncentraciju, da odgovorimo na sve ono što smo pripremali. Nadam se da ćemo da budemo čvrsti i dovoljno agresivni, da prvu utakmicu poslije pobjede u prošlom kolu odigramo na najbolji način", izjavio je trener KK Igokea Vladimir Jovanović. 

Da ih očekuje teška utakmica svjesni su i igrači. Marko Jošilo nada se dobroj partiji i pobjedničkoj seriji. 

"Biće ovo izazovna i teška utakmica s obzirom da su oni ekipa koja je dugo zajedno, dobro se poznaju i uigrani su. Sigurno da neće biti lako odbraniti domaći teren. Naravno, mi smo motivisani, pogotovo poslije pobjede u Splitu moramo da nastavimo. Želimo da napravimo niz pobjeda, daćemo svoj maksimum i vjerujem da će to biti dovoljno za pobjedu", poručio je Jošilo. 

Utakmica između Igokee i Studentskog centra na programu je sutra od 17 časova u Laktašima. 

Pratite nas i putem Vibera