Džoš Gidi

Isplivali eksplicitni snimci, NBA zvijezdi prijeti zatvor

  • Izvor: B92
  • 23.11.2023. 12:34

Džoš Gidi se navodno zabavlja sa maloljetnom djevojkom, ako je vjerovatni slikama i snimcima koji su postali viralni na društvenoj mreži X.

Australijanac, koji je najmlađi igrač u istoriji NBA lige koji je zabilježio tripl-dabl, mogao bi da bude krivično optužen ako se dokaže da su ove tvrdnje o njemu istinite.

Prema postu koji se širi mrežom X, Gidi je uhvaćen kako razgovara sa muškom osobom, dok je bio u društvu maloljetne djevojke, po imenu Liv Kuk. Ako je vjerovati objavi, ali i komentarima, u pitanju je i dalje maloljetna djevojčica, trenutno "junior" u srednjoj školi, a djeca u ovoj fazi školovanja imaju 16 ili 17 godina.

Privatni nalog na Instagramu, koji se zove "OC Beers" postavio je seriju slika i video snimaka, tvrdeći da razotkriva Gidija. Ništa manje ga nisu napali ni na mreži X, na postu koji je sada obrisan.

"Džoš Gidi iz OKC Tandera je sa maloljetnom djevojkom. Na prvom snimku razgovara sa njenim bratom. Ovo je odvratno i ovaj čovjek mora biti kažnjen. Ne možemo više da dozvolimo da ovo prođe ispod površine. Ovo mora da se vidi. Djevojčica je junior u srednjoj školi", navodi se u opisu.

Odmah su se pojavile mnoge druge slike i snimci, dok se na jednom vidi i "Snepčet" koji je poslala ova djevojka, a gdje jasno kaže da su imali odnose.

Ukoliko se ove informacije pokažu kao tačne, Australijanac će biti u velikom problemu, prijeti mu krivično gonjenje, možda čak i zatvor. Inače, Gidi ove sezone bilježi 12.6 poena, uz nešto preko pet skokova i nešto manje od pet asistencija po meču, što je mnogo manje od 16.6 poena, osam skokova i šest uspješnih dodavanja, koliko je imao prethodne sezone.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.