Џош Гиди

Испливали експлицитни снимци, НБА звијезди пријети затвор

  • Извор: Б92
  • 23.11.2023. 12:34

Џош Гиди се наводно забавља са малољетном дјевојком, ако је вјероватни сликама и снимцима који су постали вирални на друштвеној мрежи X.

Аустралијанац, који је најмлађи играч у историји НБА лиге који је забиљежио трипл-дабл, могао би да буде кривично оптужен ако се докаже да су ове тврдње о њему истините.

Према посту који се шири мрежом X, Гиди је ухваћен како разговара са мушком особом, док је био у друштву малољетне дјевојке, по имену Лив Кук. Ако је вјеровати објави, али и коментарима, у питању је и даље малољетна дјевојчица, тренутно "јуниор" у средњој школи, а дјеца у овој фази школовања имају 16 или 17 година.

Приватни налог на Инстаграму, који се зове "ОЦ Беерс" поставио је серију слика и видео снимака, тврдећи да разоткрива Гидија. Ништа мање га нису напали ни на мрежи X, на посту који је сада обрисан.

"Џош Гиди из ОКЦ Тандера је са малољетном дјевојком. На првом снимку разговара са њеним братом. Ово је одвратно и овај човјек мора бити кажњен. Не можемо више да дозволимо да ово прође испод површине. Ово мора да се види. Дјевојчица је јуниор у средњој школи", наводи се у опису.

Одмах су се појавиле многе друге слике и снимци, док се на једном види и "Снепчет" који је послала ова дјевојка, а гдје јасно каже да су имали односе.

Уколико се ове информације покажу као тачне, Аустралијанац ће бити у великом проблему, пријети му кривично гоњење, можда чак и затвор. Иначе, Гиди ове сезоне биљежи 12.6 поена, уз нешто преко пет скокова и нешто мање од пет асистенција по мечу, што је много мање од 16.6 поена, осам скокова и шест успјешних додавања, колико је имао претходне сезоне.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм