ABA liga

Mega šokirala Zvezdu!

  • 25.03.2024. 22:01

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Mege rezultatom 89:83 u 24. kolu ABA lige čime su propustili priliku da matematički osiguraju prvu poziciju pred plej-of regionalnog takmičenja.

Zvezda je doživjela četvrti poraz i sada ima pobjede dvije više od Partizana i Budućnosti koji zauzimaju drugo i treće mjesto.

Veoma je bio zanimljiv duel Zvezde i Mege, serijom 11:0 u finišu prve dionice Mega je preokrenula rezultat i stekla devet poena razlike, ali je Zvezda smanjila zaostatak na 24:18.

Sa tim rezultatom se ušlo u nastavak, odolevali su gosti i čuvali prednost, ali je serija od 9:0 dovela Zvezdu do vođstva.

Na veliki odmor Zvezda je otišla sa prednošću od 48:41, a samo se Lazić od svih igrača crveno-bijelih nije upisao u strijelce.

Djelovalo je da je Zvezda u drugoj dionici preokrenula i prelomila utakmicu sa 30 datih poena, u nastavku je podizala prednost do dvocifrene razlike, ali je nju mlada ekipa Mege uspjela da dostigne do polovine četvrte dionice i čak povede sa 78:77.

Do kraja se Zvezda ispucavala, a Mega pametno igrala i pred posljednji minut imala obezbjeđenu pobjedu, petu u nizu u ABA ligi.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Stefan Miljenović sa 18 poena, a na drugoj strani je najbolji bio Adam Hanga sa 22 poena.

(Foto: Aba liga)

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.