Predsjednik KK Borac

Milan Đajić: Imamo veliku podršku institucija Republike Srpske

  • Izvor: ATV
  • 05.10.2023. 16:26

Pred početak takmičenja u ABA 2 ligi, košarkaši Borca pobijedili su Mladost MG na otvaranju domaćeg prvenstva, a nove izazove dočekuju sa veoma mladom ekipom.

Prošle sezone ostvaren je najbolji rezultat u posljednjih 20 godina, seniori su izgubili u finalu prvenstva BiH, dok su se juniori okitili titulom.

Svjesni su Banjalučani da neće biti lako da se ponove takva ostvarenja, ali na prvo mjesto stavljaju razvoj mladih igrača.

Predsjednik Borca Milan Đajić govorio je o tehničkim stvarima i organizaciji kluba koji je poslije mnogo godina na stabilnim nogama.

"Ako ponovimo rezultate, biće to veliki uspjeh. Mi smo jedini klub iz Republike Srpske koji se takmiči u ABA 2 ligi. Imamo veliku podršku institucija Republike Srpske. Hvala Ministarstvu porodice, omladine i sporta i kabinetu Predsjednika. Nadam se da ćemo imati dobre rezultate. Еlektropriveda Republike Srpske ove godine izdvojila je značajna sredstva za sport, tako i za KK Borac tako da se i njima zahvaljujem. Imali smo pojsetu članova Gradske uprave i oni su nam obećali podršku", rekao je Đajić.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: