Prozvao srpsku sportsku javnost

Miško nakon Kupa: Možda je zemlja košarke na drugom poluostrvu!

  • 19.02.2024. 14:18

Ovog vikenda košarkaška Еvropa je bila u znaku kupova.

Crvena zvezda je po četvrti uzastopni put odnijela "Žućkovu levicu", a u isto vrijeme je odigran i Mini kup, koji je osvojila ekipa Mege.

Mini kup je takmičenje mlađih selekcija, u ovom slučaju pionirskih, takođe održano u niškom "Čairu", ali kao i na utakmicama seniora, kada nisu igrali Crvena zvezda i Partizan, posjeta je bila mala.

Mega je još jednom pokazala da ima najbolju mladu ekipu u Srbiji, a vjerovatno i šire, međutim, nakon ovog turnira se oglasio i Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent i prvi čovjek ekipe Mege, koja je uzela trofej.

Pioniri Mege osvojili su "Mini kup“, pošto su u finalu u dvorani "Čair", pred oko samo 100 ljudi, pobijedili vršnjake iz Crvene zvezde – 105:90.

Ražnatović je uputio i prozivku srpskoj sportskoj javnosti, jer kako je rekao, na finalu tog Mini kupa bila mala posjeta i to uporedio sa Španijom.

"Finale španskog Mini kupa, Malaga – 4.800 gledalaca. Finale srpskog Mini kupa, Niš – 100 gledalaca. Možda je ipak zemlja košarke na nekom drugom poluostrvu", napisao je Ražnatović na društvenoj mreži "X".

Što se tiče Španaca, mladi tim Barselone je nadigrao najvećeg rivala Real 89:78 za trofej Mini kupa.


Meč je obilježio Mohamed Dabone sa 22 poena, 26 skokova i šest blokada za indeks korisnosti 48, prenosi b92.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina