Прозвао српску спортску јавност

Мишко након Купа: Можда је земља кошарке на другом полуострву!

  • 19.02.2024. 14:18

Овог викенда кошаркашка Европа је била у знаку купова.

Црвена звезда је по четврти узастопни пут однијела "Жућкову левицу", а у исто вријеме је одигран и Мини куп, који је освојила екипа Меге.

Мини куп је такмичење млађих селекција, у овом случају пионирских, такође одржано у нишком "Чаиру", али као и на утакмицама сениора, када нису играли Црвена звезда и Партизан, посјета је била мала.

Мега је још једном показала да има најбољу младу екипу у Србији, а вјероватно и шире, међутим, након овог турнира се огласио и Мишко Ражнатовић, познати кошаркашки агент и први човјек екипе Меге, која је узела трофеј.

Пионири Меге освојили су "Мини куп“, пошто су у финалу у дворани "Чаир", пред око само 100 људи, побиједили вршњаке из Црвене звезде – 105:90.

Ражнатовић је упутио и прозивку српској спортској јавности, јер како је рекао, на финалу тог Мини купа била мала посјета и то упоредио са Шпанијом.

"Финале шпанског Мини купа, Малага – 4.800 гледалаца. Финале српског Мини купа, Ниш – 100 гледалаца. Можда је ипак земља кошарке на неком другом полуострву", написао је Ражнатовић на друштвеној мрежи "X".

Што се тиче Шпанаца, млади тим Барселоне је надиграо највећег ривала Реал 89:78 за трофеј Мини купа.


Меч је обиљежио Мохамед Дабоне са 22 поена, 26 скокова и шест блокада за индекс корисности 48, преноси б92.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.