Košarkaš Crvene zvezde

Nedović: Nemamo mentalitet za timove poput Albe i Asvela

  • Izvor: Agencije
  • 26.01.2024. 12:48

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je da je poraz od Albe, uz onaj protiv Asvela, bio najbolniji ove sezone.

"Crveno-bijelima" je to bio 14. neuspjeh i naredno kolo čekaju sa 14. pozicije.

Najslabiji tim lige u jednom trenutku vodio je 22 poena razlike pa ni juriš Beograđana u 4/4 nije uspio da preokrene situaciju u njihovu korist.  

Nedović je nakon meča razočarano konstatovao:

"Uz Asvel, možda i najbolniji poraz. Ne znam više šta bih rekao poslije ovakvih utakmica gdje jednostavno ne pokažemo sav naš kvalitet. Uvijek se nekako probudimo kasno, nemamo taj instinkt, da uđeš u ovakve utakmice s mentalitetom da jednostavno zgaziš ovakvu ekipu. Nego eto, ulazimo uvijek u neki rezultatski egal, potom dozvolimo da se odlijepe, a onda jurimo cijelu utakmicu. Ne znam stvarno šta bih mogao da kažem“,

Ovaj poraz, kao i onaj protiv Asvela, te Baskonije, i te kako će uticati na Zvezdne šanse da se domogne plej-ina.

"Uticaće 100 odsto. Mislim da smo imali jako lijepe prilike i protiv Asvela, Baskonije i večeras da napravimo taj korak ka pej-inu, na dvije pobjede smo od desete pozicije, ali nažalost nismo iskoristili nijednu priliku".

Nedović je pred meč bio rovit, njegov nastup je bio pod upitnikom ali je na lično insistiranje zaigrao u Berlinu.

"Ja sam insistirao da igram i putujem sa ekipom. Jedva sam ih ubijedio da me puste da igram, ali se osjećam dobro. Sa te strane je sve u redu“, dodao je Nedović.


Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.