Кошаркаш Црвене звезде

Недовић: Немамо менталитет за тимове попут Албе и Асвела

  • Извор: Агенције
  • 26.01.2024. 12:48

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић изјавио је да је пораз од Албе, уз онај против Асвела, био најболнији ове сезоне.

"Црвено-бијелима" је то био 14. неуспјех и наредно коло чекају са 14. позиције.

Најслабији тим лиге у једном тренутку водио је 22 поена разлике па ни јуриш Београђана у 4/4 није успио да преокрене ситуацију у њихову корист.  

Недовић је након меча разочарано констатовао:

"Уз Асвел, можда и најболнији пораз. Не знам више шта бих рекао послије оваквих утакмица гдје једноставно не покажемо сав наш квалитет. Увијек се некако пробудимо касно, немамо тај инстинкт, да уђеш у овакве утакмице с менталитетом да једноставно згазиш овакву екипу. Него ето, улазимо увијек у неки резултатски егал, потом дозволимо да се одлијепе, а онда јуримо цијелу утакмицу. Не знам стварно шта бих могао да кажем“,

Овај пораз, као и онај против Асвела, те Басконије, и те како ће утицати на Звездне шансе да се домогне плеј-ина.

"Утицаће 100 одсто. Мислим да смо имали јако лијепе прилике и против Асвела, Басконије и вечерас да направимо тај корак ка пеј-ину, на двије побједе смо од десете позиције, али нажалост нисмо искористили ниједну прилику".

Недовић је пред меч био ровит, његов наступ је био под упитником али је на лично инсистирање заиграо у Берлину.

"Ја сам инсистирао да играм и путујем са екипом. Једва сам их убиједио да ме пусте да играм, али се осјећам добро. Са те стране је све у реду“, додао је Недовић.


Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)