Trener Partizana

Obradović: Tražio sam faul, dođe trenutak kad se zapitam šta dalje

  • 09.02.2024. 08:35

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna rezultatom 78:79 u meču 26. kola Еvrolige.

Trener srpske ekipe Željko Obradović, bio je vidno nezadovoljan nakon meča.

Košarkaška tragedija Partizana: Bajern u posljednjoj sekundi stigao do trijumfa

Košarkaška tragedija Partizana: Bajern u posljednjoj sekundi stigao do trijumfa

"Desila nam se ista priča kao i u Bolonji. I tada smo imali pobjedu u rukama, ali nismo bili dovoljno pametni da je privedemo kraju, na način na koji smo željeli. Protiv Virtusa smo izgubili zbog naših grešaka, sada i protiv Bajerna. Da su igrači bili pod stresom ne bi imali prednost sve vrijeme", istakao je srpski stručnjak-

Obradović je izjavio da je tražio od svojih igrača da fauliraju protivnike u posljednjem napadu Bajerna na meču.

"Tražio sam da se pravi prekršaj, ali se to nije desilo. Isto sam tražio i u Bolonji na dva razlike. Ne želim da svaljujem krivicu na igrače. Moja je odgovornost", istakao je Obradović.

Dodaje da njegov tim nije smio da dozvoli šut za tri poena Franciska.

"Nismo prepoznali nekoliko dobrih situacija, a krivica je ponavljam moja. Kao trener i stručni štab dajemo sve od sebe. Naravno da se poslije serije poraza zapitam šta dalje. Proveli smo nekoliko sati u dvorani poslije Splita, radili smo, analizirali. Šta dalje, dokle. To su pitanja koja sebi postavljam."

"Neke stvari nisu dobre, apsolutno nisu dobre. Sešću sa ljudima iz stručnog štaba, da vidimo šta nam je činiti. Navijači su napravili atmosferu kakvu su napravili , ali ni to nije dovoljno za neke. Ja ću opet da stanem iza igrača", zaključio je Obradović.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.