Beograd

Partizan protiv Golden Stejta u čast Dejana Milojevića!

  • Izvor: Kurir
  • 26.01.2024. 18:15

Partizan i Golden Stejt Voriorsi u Beogradu u čast Dejana Milojevića. Ideja je zaista sjajna, a moguće je i da dođe do njene realizacije, jer crno-bijeli planiraju da pošalju poziv jednoj od najpopularnijih NBA ekipa i višestrukom šampionu najjače lige na svijetu.

Dejan Milojević ostavio je dubok trag u Partizanu kao igrač, a i u Golden Stejtu je bio omiljen i počeo da gradi ozbiljnu trenersku karijeru.

Tužne slike iz Beogradske Arene, kao i iz Čejs centra iz San Franciska, obišle su svijet. Oba kluba su se na dostojanstven način oprostila od Dekija, a čak je i velika NBA zvijezda Stef Kari rekao da ne može da zamisli kako je bilo u Areni.

Više od 23.000 Grobara se oprostilo od Dejana Milojevića - Partizan stotkom ispratio Megu kući

Više od 23.000 Grobara se oprostilo od Dejana Milojevića - Partizan stotkom ispratio Megu kući

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige imaće priliku da se uživo uveri kakvu atmosferu i koreografiju mogu da naprave Grobari.

- Mi razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone - kaže za Kurir predsjednik Partizana Ostoja Mijailović i dodaje:

- Bilo bi to fenomenalno za oba kluba, kao i za Srbiju. Uputićemo im poziv, a spremni smo da Golden Stejtu platimo troškove dolaska i boravka u našem gradu. Bio bi to termin u pripremnom periodu. Dejan je bio omiljen u toj NBA ekipi, a suvišno je i govoriti kakav trag je ostavio u našem klubu - kaže Ostoja Mijailović.

(Izvor: Kurir)

Pratite nas i putem Vibera