Београд

Партизан против Голден Стејта у част Дејана Милојевића!

  • Извор: Курир
  • 26.01.2024. 18:15

Партизан и Голден Стејт Вориорси у Београду у част Дејана Милојевића. Идеја је заиста сјајна, а могуће је и да дође до њене реализације, јер црно-бијели планирају да пошаљу позив једној од најпопуларнијих НБА екипа и вишеструком шампиону најјаче лиге на свијету.

Дејан Милојевић оставио је дубок траг у Партизану као играч, а и у Голден Стејту је био омиљен и почео да гради озбиљну тренерску каријеру.

Тужне слике из Београдске Арене, као и из Чејс центра из Сан Франциска, обишле су свijет. Оба клуба су се на достојанствен начин опростила од Декија, а чак је и велика НБА звијезда Стеф Kари рекао да не може да замисли како је било у Арени.

Више од 23.000 Гробара се опростило од Дејана Милојевића - Партизан стотком испратио Мегу кући

Више од 23.000 Гробара се опростило од Дејана Милојевића - Партизан стотком испратио Мегу кући

Један од најбољих кошаркаша у историји НБА лиге имаће прилику да се уживо увери какву атмосферу и кореографију могу да направе Гробари.

- Ми размишљамо о томе да приредимо меч између Партизана и Голден Стејта у част Дејана Милојевића у Београду. Желимо да организујемо утакмицу на отвореном као што смо то урадили на Ташмајдану пред почетак ове сезоне - каже за Kурир предсједник Партизана Остоја Мијаиловић и додаје:

- Било би то феноменално за оба клуба, као и за Србију. Упутићемо им позив, а спремни смо да Голден Стејту платимо трошкове доласка и боравка у нашем граду. Био би то термин у припремном периоду. Дејан је био омиљен у тој НБА екипи, а сувишно је и говорити какав траг је оставио у нашем клубу - каже Остоја Мијаиловић.

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера