Španski mediji

Rubio potpisao za Barselonu

  • Izvor: Agencije
  • 06.02.2024. 14:17

Španski košarkaš Riki Rubio potpisao je ugovor sa Barselonom do kraja sezone, prenosi španski sportski list "Marka".

Rubio (33) je u avgustu prošle godine odlučio da napravi pauzu u profesionalnoj karijeri zbog problema sa mentalnim zdravljem. Njegov ugovor sa Klivlendom i zvanično je istekao četvrtog januara ove godine.

Nekadašnji španski reprezentativac se prije desetak dana priključio treninzima Barselone. Marka ističe da je pitanje da li će Rubio uopšte da zaigra za prvi tim Barselone iako je potpisao ugovor sa katalonskim klubom do kraja sezone.

U ugovoru postoji klauzula da i Barselona i Rubio u svakom trenutku mogu da raskinu saradnju. Španski mediji prenose da će Barselona da registruje nekadašnjeg španskog reprezentativca za nastup u Еvroligi.

Rubio je igrao za Barselonu od 2009. do 2011. godine, a potom je u NBA ligi nastupao za Minesotu, Jutu, Finiks i Klivlend.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.