Sa dosta kadrovskih problema

Borac u oslabljenom sastavu putuje na Zlatibor

  • Izvor: ATV
  • 11.11.2023. 19:36

Sa dosta kadrovskih problema košarkaši Borca kreću put Zlatibora na drugi ovosezonski turnir ABA 2 lige. "Crveno-plavi" muku muče sa povredama, koje su doprinijele i trećem vezanom porazu u Prvenstvu BiH. Prvi rival banjalučkog tima u ponedjeljak je najteži mogući. To je subotički Spartak koji važi za jednog od favorita takmičenja.

"Relativno rasterećeno ulazimo u prvi duel, nikako sa bijelom zastavom, ali je razlika u kvalitetu velika. Da smo u najboljem sastavu bilo bi jako teško da se suprodstavimo ekipi Spartaka kad se pogleda sastavi. Košarka je zanimljiva upravo zbog toga što se dešavaju iznenađenja, mi ćemo sitgurno se truditi da pružimo svoj maksimum", istakao je Zoran Kašćelan.

Nikada nije lako kada se gube utakmice, ali naporan rad i trud moraju da se isplate, kažu košarkaši Borca. Svjesni su da ih predstojeće sedmiče čeka težak posao, ali su spremni da ostave i posljednji atom snage na parketu.  

"To samopouzdanje je sada malo opalo, ali ja mislim da ćemo mi biti dobri i spremni za ovaj balon. Mislim da je to ogromno iskustvo za nas sve, mlada smo ekipa tako da mislim sve pozitivno što se tiče toga", poručio je Amsal Delalić.

"Atmosfera je na najvećem mogućem nivou, saigrači su super, svi pomažu i nadam se da ćemo to pokazati na terenu", rekao je Kristijan Ateljević.

U krizi rezultata važno je pokazati zajedništvo, a upravo to žele i u "crveno-plavom" timu. 

"Uvijek to gledam sa pozitivne strane da ćemo kao grupa još više da se skupimo, da napravimo dobru hemiju i da kako se bude koji igrač vraćao i dao nam kvalitet više da će se to odraziti na rezultat", kaže Zoran Kašćelan.

Borac i Spartak igraju u ponedjeljak od 15 časova. Potom "crveno-plave" u srijedu očekuje utakmica protiv Šenčura, dok će u subotu odmjeriti snage sa MZT Skopljem. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.