Са доста кадровских проблема

Борац у ослабљеном саставу путује на Златибор

  • Извор: АТВ
  • 11.11.2023. 19:36

Са доста кадровских проблема кошаркаши Борца крећу пут Златибора на други овосезонски турнир АБА 2 лиге. "Црвено-плави" муку муче са повредама, које су допринијеле и трећем везаном поразу у Првенству БиХ. Први ривал бањалучког тима у понедјељак је најтежи могући. То је суботички Спартак који важи за једног од фаворита такмичења.

"Релативно растерећено улазимо у први дуел, никако са бијелом заставом, али је разлика у квалитету велика. Да смо у најбољем саставу било би јако тешко да се супродставимо екипи Спартака кад се погледа састави. Кошарка је занимљива управо због тога што се дешавају изненађења, ми ћемо ситгурно се трудити да пружимо свој максимум", истакао је Зоран Кашћелан.

Никада није лако када се губе утакмице, али напоран рад и труд морају да се исплате, кажу кошаркаши Борца. Свјесни су да их предстојеће седмиче чека тежак посао, али су спремни да оставе и посљедњи атом снаге на паркету.  

"То самопоуздање је сада мало опало, али ја мислим да ћемо ми бити добри и спремни за овај балон. Мислим да је то огромно искуство за нас све, млада смо екипа тако да мислим све позитивно што се тиче тога", поручио је Амсал Делалић.

"Атмосфера је на највећем могућем нивоу, саиграчи су супер, сви помажу и надам се да ћемо то показати на терену", рекао је Кристијан Атељевић.

У кризи резултата важно је показати заједништво, а управо то желе и у "црвено-плавом" тиму. 

"Увијек то гледам са позитивне стране да ћемо као група још више да се скупимо, да направимо добру хемију и да како се буде који играч враћао и дао нам квалитет више да ће се то одразити на резултат", каже Зоран Кашћелан.

Борац и Спартак играју у понедјељак од 15 часова. Потом "црвено-плаве" у сриједу очекује утакмица против Шенчура, док ће у суботу одмјерити снаге са МЗТ Скопљем. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: