Dojučerašnji saborci duže vrijeme nisu u dobrim odnosima

Stanivuković natjeran na proslavu rođendana Jelene Trivić

  • Izvor: ATV
  • 05.08.2022. 16:34

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske, Jelena Trivić u ponedjeljak. 8. avgusta, slavi 39. rođendan, a na proslavi će se pojaviti i Draško Stanivuković. Na ovaj potez, dojučerašnje saborce natjerale su strane agenture, kako bi se pokazalo da u opozicionim redovima sve funkcioniše kako treba.

Stanivuković mora da se pojavi na proslavi, tvrdi izvor ATV-a.

Biće zanimljivo vidjeti kako će to sve izgledati, jer njih dvoje već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima, što je medijima indirektno potvrdio i sam Draško Stanivuković.

"Sve kapacitete i političke i druge sam dao Jeleni na raspolaganje. Međutim, ona procjenjuje da je snažnija ako djeluje bez mene, to je njena odluka, a moje je da poštujem", rekao je Stanivuković za još u aprilu ove godine.

Poslije toga, priče o njihovim sukobima postajale su sve glasnije, a objavljivanjem liste PDP-a za izbore one su se dodatno raširile. 

U PDP-u se upinju da pokažu da su jedinstveni, kao i cijela opozicija, međutim, nepozivanje Vukanovića na skupove, te stvaranje trećih i četvrtih blokova ih iz dana u dan demantuju.