Situacija se pogoršala

Carević: Reagovalo Ministarstvo prosvjete, Budvu trebalo zaključati ranije

  • 08.02.2021. 22:55

Škole u Budvi prešle su na onlajn sistem rada, nakon što je Ministarstvo prosvjete reagovalo na prijedlog predsjednika opštine Marka Carevića da se zbog drastičnog povećanja broja zaraženih virusom korona uvede mjera totalnog zaključavanja.

Carević je rekao da je mjeru zaključavanja u Budvi trebalo ranije uvesti.

"Nevjerovatno je da imamo 700 zaraženih. Svi moramo biti svjesni situacije, moramo da promijenimo razmišljanje, moramo štititi zdravlje. Zdravlje nema alternativu. Ne želim da optužim bilo koga, ali došlo je do zakašnjele reakcije", rekao je Carević.

On je naveo da je spreman da preuzme odgovornost za situaciju, te dodao da nisu uspjeli da uspostave kontakt sa Ministarstvom zdravlja, prenosi RTCG.

Opštinski Tim za zaštitu i spasavanje Budve predložio je Ministarstvu zdravlja Crne Gore da u ovoj opštini uvede potpuno zaključavanje, zabranu rada ugostiteljskih objekata, prelazak na nastavu na daljinu i zatvaranje svih predškolskih ustanova i vrtića jer je drastično povećan broj zaraženih virusom korona.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)