Obilježavanje NATO bombardovanje SR Jugoslavije

Crna Gora zabranila Mandiću i Kneževiću da otputuju u Niš

  • 24.03.2019. 18:41

Lideri Demokratskog fronta /DF/ Andrija Mandić i Milan Knežević danas su onemogućeni da na graničnom prelazu Rožaje napuste Crnu Goru da bi u Nišu prisustvovali obilježavanju 20 godina od NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije.

Mandić i Knežević trebalo je da na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića prisustvuju državnoj ceremoniji obilježavanja 20 godina od NATO agresije. 

Iz DF-a su naveli da je rješenjem Višeg suda dozvoljeno Mandiću i Kneževiću da sa ličnom kartom mogu napuštati Crnu Goru, ali da je Ministarstvo unutrašnjih poslova brutalnom opstrukcijom poslata jasna poruka da oni ne smiju biti u Srbiji. 

DF navodi da policajcu, koji se predstavio kao glavni na tom graničnom prelazu, ništa nije značilo to što je u sistemu jasno prepoznao da su Mandić i Knežević nedavno dva puta napuštali Crnu Goru i vraćali se. 

"Vrijeme će veoma brzo pokazati da li se ovom bijednom i siledžijskom akcijom pokušaja poniženja lidera DF-a upravljalo iz Rožaja ili iz Podgorice iz kabineta ministra Nuhodžića", poručili su iz DF-a. 

U Nišu će večeras biti održana državna ceremonija obilježavanja 20 godina od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Pomen stradalim žrtvama služiće NJegova svetost patrijarh srpski Irinej.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program