Požega

Hrvatski vojnik pronađen na parkingu bez svijesti, uhapšen mladić

  • Izvor: Indeks
  • 15.04.2023. 16:34

Policija u Požegi jutros je pronašla mladića u besvjesnom stanju. Mladić je pronađen u centru grada, na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva.

Kako je saopštila policija, 21-godišnjak je hitno prevezen u Opštu županijsku bolnicu Požega na pružanje dalje ljekarske pomoći. Iz policije su rekli i da utvrđuju sve okolnosti navedenog događaja.

Naknadno je policija objavila da je jedna osoba uhapšena. 

"Uhapšen je 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim događajem. Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve okolnosti navedenog događaja", javila je policija.

MORH je naknadno objavio da se radi o pripadniku Hrvatske vojske, prenio je Index.hr.

"Pripadnik Hrvatske vojske pronađen je u besvjesnom stanju te je prevezen u Opštu županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža ljekarska pomoć

U Požegi je na parking prostoru trga Svetog Trojstva oko 4:00 sata u noći, 15. aprila 2023. godine pronađen pripadnik Hrvatske vojske u besvjesnom stanju. Prevezen je u Opštu županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža ljekarska pomoć. Tokom događaja pripadnik HV-a je bio izvan službe. Istraga je u toku", objavili su iz MORH-a.