Požega

Hrvatski vojnik pronađen na parkingu bez svijesti, uhapšen mladić

  • Извор: Индекс
  • 15.04.2023. 16:34

Policija u Požegi jutros je pronašla mladića u besvjesnom stanju. Mladić je pronađen u centru grada, na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva.

Kako je saopštila policija, 21-godišnjak je hitno prevezen u Opštu županijsku bolnicu Požega na pružanje dalje ljekarske pomoći. Iz policije su rekli i da utvrđuju sve okolnosti navedenog događaja.

Naknadno je policija objavila da je jedna osoba uhapšena. 

"Uhapšen je 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim događajem. Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve okolnosti navedenog događaja", javila je policija.

MORH je naknadno objavio da se radi o pripadniku Hrvatske vojske, prenio je Index.hr.

"Pripadnik Hrvatske vojske pronađen je u besvjesnom stanju te je prevezen u Opštu županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža ljekarska pomoć

U Požegi je na parking prostoru trga Svetog Trojstva oko 4:00 sata u noći, 15. aprila 2023. godine pronađen pripadnik Hrvatske vojske u besvjesnom stanju. Prevezen je u Opštu županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža ljekarska pomoć. Tokom događaja pripadnik HV-a je bio izvan službe. Istraga je u toku", objavili su iz MORH-a.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм