"Uzmi račun i pobedi"

Izvučeni novi dobitnici stanova u nagradnoj igri

  • Izvor: RTS
  • 28.10.2023. 19:40

U večerašnjem, trećem izvlačenju u okviru novog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučena su još dva dobitnika dvosobnih stanova u Srbiji.

Jedan od potencijalnih dobitnika stana je Stojan Bukumirović. Izvučen je alfanumerički kod HD147456, a mjesto prometa računa je Voždovac.

Drugi potencijalni dobitnik stana na Novom Beogradu je Dobrivoj Martonoši. Izvučen je alfanumerički kôd AB648454. Mjesto prometa računa je Kikinda, javlja RTS.

U trećem izvlačenju učestvovalo je 1.015.463 građanina koji su poslali račune preko aplikacije, a u igri je bilo 265.886.058 poslatih računa.

Dobitnicima je sreću donio Džudista Aleksandar Kukolj.

U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su - Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković iz Kragujevca i Vesna Dotlić iz Pančeva.

U sljedećem, četvrtom izvlačenju, biće poznati vlasnici dvosobnog i trosobnog stana, dok će u posljednjem izvlačenju biti dodijeljeni trosobni i četvorosobni stan.

Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrijednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodjeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodjeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi unijeti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoljetni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže "QR“ kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspješno skenirani ili ručno unijeti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.