Predsjednik Prave Crne Gore poručio

Milačić: Poslaničku platu ću uplatiti za izgradnju novog hrama u Bratuncu

  • 08.06.2021. 08:12

Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić, tokom izlaganja u Skupštini, osvrnuo se na rušenje Crkve u Konjević Polju, Bratuncu.

Milačić je kazao da će se suzdržaću svakog drugog komentara, te je naveo da je sramno rušiti bogomolje, sa bilo koje strane one dolazile.

Uz to, dodao je i da će poslaničku platu kao svoju donaciju, usmjeriti ka podizanju nove crkve.

"Mi u Crnoj Gori imamo obavezu da se oglasimo o ovome, zato što, kada smo mi branili svetinje, pomoć i solidarnost smo dobijali iz tih krajeva, Bratunca, Konjević Polja. Sada je naša obaveza još veća. Ja ću, ispred "Prave Crne Gore" u visini poslaničke plate uplatiti čim bude dostupan žiro račun, a pozivam sve naše kolege iz parlamenta Republike Srpske i Srbije, da to učine. Tako bismo pokazali ogromnu solidarnost prema našem narodu gdje god on živio, jer nas je to ujelo za dušu i za srce", poručio je Milačić.

 

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.