Budva

Pogledajte koliko su para dobile estradne zvijezde za novogodišnje nastupe

  • Izvor: Agencije
  • 31.12.2023. 18:20

Tradicionalan i ekskluzivan program, okarakterisan kao projekat od najvećeg značaja koji je Budvu pozicionirao u prestižnu destinaciju za boravak tokom novogodišnjih praznika, koštao je Turističku organizaciju Budve više od pola miliona evra, od kojih je 350 hiljada otišlo na honorare muzičkim zvijezdama

Turistička organizacija opštine Budva postarala se da i ove godine Budva organizuje najbolji doček Nove godine u regionu.

Upravo primamljivi honorari prethodne dvije i po decenije od kada se organizuju javni dočeci na Trgu slikara ispred starogradskih bedema, odlučujući su da gotovo sve muzičke zvijezde sa prostora nekadašnjeg Jugoslavije biraju Budvu da nastupaju u najluđoj noći.

Ni ove godine se nije štedjelo, pa iako je "Vijestima" rečeno da je čak bilo i cjenkanja sa pojedinim zvijezdama, astronomski honorari nisu ni sada izostali.

TO Budva je kao kec iz rukava za ovogodišnji trodnevni novogodišnji program odlučila da upravo noć uoči nove godine, odnosno 30. decembra privuče najviše posjetilaca u metropolu turizma angažovanjem trenutno najpopularnije folk pjevačice na prostorima Balkana.

U stravičnoj nesreći poginuli supružnici

U stravičnoj nesreći poginuli supružnici

Aleksandra Prijović, koja je proteklog mjeseca napunila više puta dvorane u prijestonicama Hrvatske, Srbije i BiH, dobila je 80 hiljada evra da nastupi na velikoj bini, koja je instalirana na starogradskom trgu.

Iako je Prijovićeva imala ponude da nastupi u još nekoliko gradova, budvanska se nije mogla odbiti. Očekuje se da će popularna Prija dovesti na desetine hiljada posjetilaca.

Prije Prijovićeve, snahe najveće jugoslovenske folk zvijezde Lepe Brene, koja će 31. decembra nastupiti u Baru, muzički program je u subotu 30. decembra otvorio koncert Gradske muzike Budve, za čije angažovanje TO Budva će izdvojiti 4.000 evra.

Nakon najstarije gradske muzike u Crnoj Gori, uslijediće nastup benda "Akademija" iz Bara, čiji honorar je 2.500 evra, dok će, kako "Vijesti" saznaju, Big bend Dejana Petrovića za nastup prije koncerta Prijovićeve inkasirati 23 hiljade evra.

U nedjelju, 31. decembra, na trgu ispred Starog grada koncert pod nazivom "Djeci dječije" će održati dječiji hor "Zvjezdice" kojim rukovode Ana Klepić i Sanja Perić.

U nastavku programa će nastupiti beogradska rok grupa "Van Gog", čije angažovanje TO Budva je platila 25 hiljada evra.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: