Будва

Погледајте колико су пара добиле естрадне звијезде за новогодишње наступе

  • Извор: Агенције
  • 31.12.2023. 18:20

Традиционалан и ексклузиван програм, окарактерисан као пројекат од највећег значаја који је Будву позиционирао у престижну дестинацију за боравак током новогодишњих празника, коштао је Туристичку организацију Будве више од пола милиона евра, од којих је 350 хиљада отишло на хонораре музичким звијездама

Туристичка организација општине Будва постарала се да и ове године Будва организује најбољи дочек Нове године у региону.

Управо примамљиви хонорари претходне двије и по деценије од када се организују јавни дочеци на Тргу сликара испред староградских бедема, одлучујући су да готово све музичке звијезде са простора некадашњег Југославије бирају Будву да наступају у најлуђој ноћи.

Ни ове године се није штедјело, па иако је "Вијестима" речено да је чак било и цјенкања са појединим звијездама, астрономски хонорари нису ни сада изостали.

ТО Будва је као кец из рукава за овогодишњи тродневни новогодишњи програм одлучила да управо ноћ уочи нове године, односно 30. децембра привуче највише посјетилаца у метрополу туризма ангажовањем тренутно најпопуларније фолк пјевачице на просторима Балкана.

У стравичној несрећи погинули супружници

У стравичној несрећи погинули супружници

Александра Пријовић, која је протеклог мјесеца напунила више пута дворане у пријестоницама Хрватске, Србије и БиХ, добила је 80 хиљада евра да наступи на великој бини, која је инсталирана на староградском тргу.

Иако је Пријовићева имала понуде да наступи у још неколико градова, будванска се није могла одбити. Очекује се да ће популарна Прија довести на десетине хиљада посјетилаца.

Прије Пријовићеве, снахе највеће југословенске фолк звијезде Лепе Брене, која ће 31. децембра наступити у Бару, музички програм је у суботу 30. децембра отворио концерт Градске музике Будве, за чије ангажовање ТО Будва ће издвојити 4.000 евра.

Након најстарије градске музике у Црној Гори, услиједиће наступ бенда "Академија" из Бара, чији хонорар је 2.500 евра, док ће, како "Вијести" сазнају, Биг бенд Дејана Петровића за наступ прије концерта Пријовићеве инкасирати 23 хиљаде евра.

У недјељу, 31. децембра, на тргу испред Старог града концерт под називом "Дјеци дјечије" ће одржати дјечији хор "Звјездице" којим руководе Ана Клепић и Сања Перић.

У наставку програма ће наступити београдска рок група "Ван Гог", чије ангажовање ТО Будва је платила 25 хиљада евра.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм