Firma "Drava internešnel"

Postoji mogućnost da je požar podmetnut u fabrici u Osijeku

  • Izvor: Tanjug
  • 04.10.2023. 18:49

Firma "Drava internešnel", u čijem je skladištu plastike u Osijeku izbio ogroman požar, saopštila je da je moguć "spoljni uticaj", odnosno podmetanje požara, te da će to biti utvrđeno istragom.

U gašenju požara, koji još traje, teže su povrijeđena dva vatrogasca.

Iz ove firme poručili su da su njihove misli uz povrijeđene vatrogasce i njihove porodice, te kako im je drago da niko od radnika nije nastradao, prenijeli su hrvatski mediji.

Еl Ninjo stiže?

Еl Ninjo stiže?

- Tokom noći koja je iza nas došlo je do požara u našem skladištu sirovine, konkretno plastičnih boca i polietilenske folije. Istraga je u toku, a naš primarni interes je da se požar što prije ugasi te da se utvrde okolnosti ovog nesretnog događaja - navodi se u saopštenju.

Iz firme "Drava internešnel", koja zapošljava 500 ljudi, zahvalili su se svim radnicima koji satima pružaju pomoć vatrogascima tokom gašenja požara.

U Srbiji 4.000 zaraženih?

U Srbiji 4.000 zaraženih?

- Takođe, izražavamo duboku zahvalnost svim vatrogascima i ostalim službama koje daju sve od sebe kako bi suzbile požar i koje će raditi na istrazi kako bi se otkrilo šta se tačno dogodilo - dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.