Sala nikšićkog pozorišta

Propao skup podrške Mili Đukanoviću u Nikšiću

  • 12.02.2020. 22:28

Sala nikšićkog pozorišta je bila dovoljno velika da sažme sve komite večeras. Oblanda agresije, fašizma i blage histerije kulminirala je kada su vidjeli da su uspjeli da napune salu. Jedva.

„Danas u Crnoj Gori hara virus velikosrpskog nacionalizma i na djelu je pokušaj zastrašivanja crnogorskog naroda“, poručeno je iz sale Nikšićkog pozorišta, u kojoj je večeras Crnogorski pokret organizovao skup sa ciljem da se javno iskaže protest protiv, kako je navedeno, urušavanja državnog poretka i multietničkog i građanskog društva svetosavskim litijama koje organizuje Srpska pravoslavna crkva.

Panika je nastala, prepričavaju razočarane komite, kada je desetak ljudi napustilo salu, jer su mislili da je neka pozorišna predstava na programu. Razočarani, jer su došli željni kulture.

(Izvor: IN4S)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.