Crna Gora

Zbog podmetanja požara uhapšena tri mladića

  • 10.02.2019. 16:28

Tri mlađe muške osobe iz Bara uhapšene su zbog sumnje da su podmetnule požare na dva vozila i jednom preduzeću na ovom području, saopštila je crnogorska policija.

Dvojica dvadesetjednogodišnjaka čiji su inicijali N.G. i B.M. i devetnaetogodišnji N.R. iz Bara osumnjičeni su da su 21. januara izazvali požar na firmi u Baru, koji je brzo lokalizovan, a osam dana kasnije da su zapalili dva parkirana kombija u Sutomoru. 

Postoji sumnja da je N.G. prvo polio benzinom, a potom zapalio vozilo firme "Transporter", vlasništvo lica čiji su inicijali LJ.K. iz Peći, a vatra je zahvatila i kombi vlasništvo lica čiji su inicijali N.S. 

Za to vrijeme N.R. i B.M. su nadgledali prilazne puteve, nakon čega su svi pobjegli alternativnim pravcima da bi izbjegli da ih snime kamere video-nadzora. 

Trojica osumnjičenih privedeni su nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela izazivanje opšte opasnosti.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.