Konačna presuda

BN televizija Nikoli Špiriću da isplati dvije hiljade KM

  • 12.12.2018. 11:32

Konačnom presudom Okružnog suda u Banjaluci BN televizija obavezna je da potpredsjedniku SNSD-a Nikoli Špiriću isplati 2.000 KM sa pripadajućim zateznim kamatama na ime klevete i nanesene duševne boli.

U presudi Okružnog suda u Banjaluci od 14. novembra navodi se da je tužena BN televizija obavezna da tužiocu Špiriću na ime materijalne štete radi pretrpljenih duševnih bolova nastalih usljed povreda ugleda i časti koje je pretrpio zbog klevete prenijete u informativnoj emisiji "Dnevnik tri" od 15. februara 2016. godine i na portalu www.bntv.com isplati iznos od 2.000 KM sa zateznom kamatom od dana donošenja presude do konačne isplate. 

BN televizija obavezna je da tužiocu nadoknadi i troškove parničnog postupka u iznosu od 650 KM sa zakonskom zateznom kamatom od dana donošenja presude do konačne isplate. 

Tagovi:
  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.