Iduće godine

Izgradnja akumulacionog jezera u Kostajnici

  • 24.09.2018. 10:36

U Kostajnici bi iduće godine, u okviru projekta odbrane od poplava, trebalo da počne izgradnja akumulacionog jezera i regulacija potoka Bubnjarica, rekao je Srni portparol opštine Aleksandar Pašić.

"Počelo je ispitivanje terena i sastava tla kako bi se pristupilo izradi projektno-tehničke dokumentacije, zatim slijedi postupak javnih nabavki i očekujemo da bi tokom iduće godine mogla početi izgradnja akumulacionog jezera u naselju Bubnjarica, kao i regulacija potoka Bubnjarica", rekao je Pašić. 

On je dodao da će radovi biti finansirani iz sredstava Evropske investicione banke u okviru projekta odbrane od poplava koji obuhvata i aktuelne radove na regulaciji potoka Tavija. 

U avgustu 2014. godine rječice Tavija i Bubnjarica izlile su iz korita i poplavile ulice u Kostajnici, a dubine vode dostigla je gotovo jedan metar.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program