Poslanik u Knesetu

Liberman: Dodikova inicijativa o preseljenju Ambasade je hrabar potez

  • 16.09.2020. 14:49

Poslanik u Knesetu Avigdor Liberman ocijenio je prijedlog srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o preseljenju Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim kao hrabar čin.

- Želio bih čestitati svom prijatelju Miloradu Dodiku na hrabarom činu da preseljenje Ambasade BiH u Jerusalim stavi na dnevni red sjednice Predsjedništva. Srećno - istakao je na Tviter nalogu Liberman, bivši ministar odbrane Izraela.

Dodik je ranije rekao da bi sutra trebalo da bude održana redovna sjednica Predsjedništva, kao i dvije vanredne na kojima bi bilo riječi o pristupanju BiH inicijativi "mali Šengen", te inicijativama o premještanju Ambasade BiH u Izraelu iz Tel Aviva u Jerusalim i priznavanju samoproglašenog Kosova.

On je istakao da bi bilo važno da se iz Tel Aviva Ambasada BiH izmjesti u Jerusalim i da bi to bio jasan putokaz kojim bi osnažili prijateljstvo BiH sa Izraelom.

Dodik je podsjetio da je Predstavništvo Republike Srpske locirano u Jerusalimu.

- Svjestan sam da će dva člana Predsjedništva vjerovatno biti protiv odluke o premještanju Ambasade u Jerusalim - naveo je srpski član Predsjedništva.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.