Potpredsjednik SDS-a

Mićić: O učešću u vlasti odlučivaće organi SDS-a

  • 27.03.2019. 12:40

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić izjavio je danas u Bijeljini da će SDS sigurno podržati sve što je bitno za funkcionisanje, rad i opstanak Republike Srpske i pomoći u tome, bez obzira da li će biti u vlasti ili neće.

"Mislimo i mi da, možda, zajedničkim snagama možemo ispuniti neke naše principe i zahtjeve za dobrobit Republike Srpske", rekao je Mićić, komentarišući jučerašnji sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a o formiranju Savjeta ministara BiH na kojem je učestvovao. 

On je istakao da SDS smatra da je najodgovorniji za nastanak Republike Srpske i da ova stranka želi i da čuva Srpsku. 

"Na ponudu o učešću u vlasti odlučivaće organi stranke - da li će uopšte učestvovati u vlasti ili neće", rekao je Mićić novinarima u Bijeljini. 

Prema njegovim riječima, odluke o svemu donosiće organi stranke. 

"Što se tiče učešća u vlasti to je više tehničko pitanje, ko će biti, a odlučivaće organi stranke", zaključio je Mićić, koji je gradonačelnik Bijeljine. 

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Po svijetu sa Robertom (R)

    Po svijetu sa Robertom (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)