Potpredsjednik SDS-a

Mićić: O učešću u vlasti odlučivaće organi SDS-a

  • 27.03.2019. 12:40

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić izjavio je danas u Bijeljini da će SDS sigurno podržati sve što je bitno za funkcionisanje, rad i opstanak Republike Srpske i pomoći u tome, bez obzira da li će biti u vlasti ili neće.

"Mislimo i mi da, možda, zajedničkim snagama možemo ispuniti neke naše principe i zahtjeve za dobrobit Republike Srpske", rekao je Mićić, komentarišući jučerašnji sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a o formiranju Savjeta ministara BiH na kojem je učestvovao. 

On je istakao da SDS smatra da je najodgovorniji za nastanak Republike Srpske i da ova stranka želi i da čuva Srpsku. 

"Na ponudu o učešću u vlasti odlučivaće organi stranke - da li će uopšte učestvovati u vlasti ili neće", rekao je Mićić novinarima u Bijeljini. 

Prema njegovim riječima, odluke o svemu donosiće organi stranke. 

"Što se tiče učešća u vlasti to je više tehničko pitanje, ko će biti, a odlučivaće organi stranke", zaključio je Mićić, koji je gradonačelnik Bijeljine. 

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.