Gradonačelnik Bijeljine

Mićić: Samoizolacija ključna

  • 23.03.2020. 15:49

Samoizolacija je ključna za sprečavanje širenja epidemije virusa korona, poručio je danas gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Mićić je, kao komandant gradskog Štaba za vanredne situacije, pozvao građane da poštuju sve propisane mjere, naročito kućne izolacije, koja je do sada naložena za 1.102 lica koja su se vratila iz inostranstva.

On je naveo da je šest osoba u kućnom karantinu pod posebnim uslovima, od kojih je troje njih pozitivno na Kovid-19.

S ciljem sprečavanja širenja virusa korona u Bijeljini je od danas zabranjen rad stočne i kvantaške pijace, a poljoprivredni proizvođači robu mogu da prodaju na svojim gazdinstvima.

Inspekcije su jutros na stočnoj pijaci uklonile tri poljoprivrednika u traktorima koji nisu bili obaviješteni o zabrani, a u saradnji sa policijom sprečava se i nelegalna prodaja robe oko kvantaša.

Rad je nastavila samo Zelena pijaca u centru grada, uz stroge mjere higijene.

Gradska inspekcija kaznila je sa 10.000 KM i drugi tržni centar u Bijeljini koji je pokušao da prodaje hranu sa isteklim rokom.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska